Коментари Eco Slim

 • Даниела

  Искам да кажа, че в нашия град вече има достатъчно голяма група от хора, които използват eco slim. Ние имаме възможност постоянно да общуват помежду си чрез обмен на опит и разказвайки за резултатите. И сред хора приемащи капки има не само жените, но и мъжете. Както показва повечето от моите проучвания, хората с уважение се отнасят към този метод и потвърждават неговата ефективност. Най-добрите резултати наркотици показва, че хората, които в допълнение към неговото приемане се занимават с този спорт. Лично аз просто приемам капки по инструкции и искам да кажа, че за това време успя да се хвърлят седем килограма, без да изложи себе си мъчителна диета и тренировка. Сега планира да закупи още една опаковка за това средства.

  Eco Slim
 • Тодор

  Искам да кажа, че аз много се радвам, че в свободното си време послуша приятел и започнах да Eco Slim. В този момент аз бях в състояние да губят килограм наднормено тегло и смятам да се раздели най-малко с пет. Чувствам прилив на сили, енергия, и точно може да се каже, че настроението също се подобрява. И аз вярвам, че това не е ограничение за това, което аз мога да се постигне приемането на това средство. Препоръчвам на всички, които се интересуват, за да се отървем от излишните кило и нормализиране на здравето си. Няма нужда от други методи. Вие само напразно ще загубят сила и вяра, за да се постигне резултати.

  Eco Slim
 • Йорданка

  Аз приемам тези капки в продължение на няколко месеца, и вече е постигнала отлични резултати. Още обърна внимание на една подробност – ако пиете хапчета преди лягане, тогава може да го наруши. Така че, за да няма излишни проблеми, аз съм на инструкции. Особено добре действат дневни капки. Като выпьешь, чувстваш прилив на енергия, който позволява бързо да се направи някаква работа. Сега искам да опитам да комбинирате прием eco slim с окупация на фитнес.

  Eco Slim
 • Тодор

  Аз започнах да вземе тези капки по препоръка на моя добър приятел. И не само пия лекарството, но също така се опитвам да правя пластика. Резултатите от много доволен и затова мога честно да препоръча Eco Slim всички тези, които искат бързо да хвърли наднорменото тегло.

  Eco Slim
 • Виолета

  Аз много години без успех се опитва да се справи с проблема много на тегло. За тези години се опитах голям брой различни методи и лекарства, но особен ефект от това не е имало. В крайна сметка моят лекар, от когото аз често се консултира с за проблема ми, ми препоръчал капки Eco Slim. Веднага ще кажа, че е настроен не твърде оптимистично, но аз ошибалась. Средство наистина работи изключително ефективно. Успях в продължение на три месеца губят килограм, а освен това започнах да се чувствам много по-добре.

  Eco Slim
Рейтинг Eco Slim
5
12